Kismama torna

Komplex mozgásterápia, amely speciálisan a kismamák igényeit veszi figyelembe és a terhességgel összeegyeztethető gyakorlatokat tartalmaz. Alkalmas azoknak, akik már nem tudják a  korábbi sporttevékenységüket végezni, de szeretnének fittek maradni, jó fizikai állapotban várni babájuk érkezését, szeretnék felkészíteni a testüket a szülésre és azt követő időszakra. Hatékony a különösen nagy megterhelésnek kitett izomcsoportok erősítésére, helyes testtartás megőrzésére, a hát-és deréktáji fájdalmak elkerülésére, az inkontinens panaszok megelőzésére, a szétnyílt hasizom mértékének minimalizálására és a stressz oldására. Kiscsoportos formában, a 12. hetet betöltött komplikációmentes várandósság esetén várlak.

Szülés utáni regeneráció

A regeneráló mozgásterápia célja, hogy megszüntesse a várandóssággal és szüléssel járó mozgásszervi panaszokat, segít, hogy újra fitt legyen a test, és az egyén biztonsággal visszatérhessen korábbi sporttevékenységéhez. A tréning alapelve az idegrendszer és a mozgásrendszer kapcsolatának helyreállítása, ezért érdemes a szülést követően 6 héttel elkezdeni, de pár hónappal, évekkel később is hatékony segítséget nyújt. 

A szülés utáni regeneráció fókuszában: A testtartás javítása, a helyes légzésminta kialakítása, a szétnyílt hasizom (rectus diastasis) kezelése, a gerinc stabilitását biztosító izomfűző újraépítése, a medencefenék izmainak erősítése ès a funkcionális alapmozgások (újra)tanítása.Egyszóval minden, amire a friss anyukáknak szüksège van.